Zakelijk vervoer

Taxicentrale Midden-Brabant is dag en nacht in heel Nederland uw betrouwbare partner in zakelijk vervoer. Met onze representatieve wagens brengen wij u en uw relaties naar iedere locatie in binnen- en buitenland, bijvoorbeeld naar luchthavens of congrescentra. Desgewenst blijft onze chauffeur stand-by tot na uw afspraak zodat u daarna direct naar uw volgende afspraak kunt. Onze dienstverlening staat in het kader van optimale flexibiliteit en kwaliteit. Kortom, wij zijn het verlengstuk van uw organisatie.

Onze uitstekend onderhouden wagens zijn standaard uitgerust met airco en navigatie zodat u of uw relatie rustig kan werken of ontspannen tijdens de rit. Onze ervaren chauffeurs, die pro-actief meedenken en discretie hoog in het vaandel hebben staan, zorgen er voor dat u veilig en comfortabel op de plaats van bestemming aankomt. Uiteraard is het ook mogelijk dat u in uw eigen auto gereden wordt door een van onze professionele chauffeurs.

Betalen met een creditcard of achteraf via factuur is mogelijk. Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden of reserveer direct een rit.