Taxi Centrale Midden Brabant


Taxicentrale Midden-Brabant (TCMB) is de naam van de personenvervoersorganisatie die in december 2000 ontstaan is door samenwerking tussen de Tilburgse Taxicentrale (TTC) uit Tilburg en Taxi Walsmits uit Goirle. Deze bedrijven zijn respectievelijk sinds 1973 en 1972 een begrip in Midden-Brabant op het gebied van kwalitatief personenvervoer. Taxicentrale Midden-Brabant is een 100% dochteronderneming van Veolia-Transport Nederland.

Het primaire werkgebied van de TCMB bestrijkt de regio Midden-Brabant, maar wij vervoeren u naar bestemmingen door héél Europa. Sinds de oprichting van TCMB heeft er een voortdurende expansie plaats gevonden met als resultaat dat wij momenteel circa 5000 personen per dag vervoeren. Daarmee zijn we een van de grootste taxicentrales van Zuid-Nederland.

Wij beschikken over een uitgebreid en goed onderhouden wagenpark dat uit ongeveer 170 voertuigen bestaat, waaronder taxi’s, 8-persoons bussen, rolstoelbussen en luxe wagens die alle voorzien zijn van airco en navigatie. Met dit wagenpark en 300 professionele chauffeurs garandeert TCMB dat u comfortabel en vlot naar uw bestemming wordt vervoerd.

Al onze wagens zijn voorzien van de modernste datacommunicatie-apparatuur. In combinatie met onze geautomatiseerde centrale kunnen wij al uw aanvragen efficiënt afhandelen, 24 uur per dag. U bent dus gegarandeerd van korte wachttijden en een optimale service.