Taxi

De taxi is het ideale alternatief als u snel en rechtstreeks op uw plaats van bestemming wilt komen. Onze representatieve en gecertificeerde chauffeurs brengen u en uw medereizigers letterlijk tot aan de voordeur; de perfecte manier om snel en comfortabel op uw bestemming te komen.

Zeker in een vreemde omgeving is de taxi een oplossing. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over eventuele parkeerplaatsen en parkeerkosten of een plaatsje in de bus of trein. Geen tijd meer verspillen met het lopen van de parkeerplaats naar de plaats van bestemming, maar gewoon voor de deur in- en uitstappen. En als u alle kosten en tijd en het gemak bij elkaar optelt, zult u snel tot de conclusie komen dat een taxirit helemaal niet duur is vergeleken met eigen vervoer.

Wij beschikken over personenwagens en taxibussen waarin respectievelijk maximaal 4 en 8 personen in passen. U treft ons in Tilburg aan op de standplaatsen bij het Tweesteden ziekenhuis en het Elisabeth ziekenhuis en op de vaste standplaatsen Heuvel en het centraal station. U kunt ons uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereiken om verzekerd te zijn van comfortabel vervoer.