Luchthavenvervoer

Taxicentrale Midden-Brabant is ook dé specialist in luchthavenvervoer. Op een vooraf door u opgegeven tijdstip wordt u thuis opgehaald en wordt u op bijvoorbeeld Schiphol of Zaventem naar binnen begeleid. Indien u na uw reis weer opgehaald wilt worden, verstrekt u ons de vluchtgegevens en wij zorgen ervoor dat bij uw aankomst een taxi staat te wachten. Uiteraard houden we rekening met wijzigingen in uw aankomsttijd. Gebruik het contactformulier voor meer informatie over het luchthavenvervoer.

Horeca-taxi

Het grote voordeel van onze horeca-service is dat u snel een taxi voor de deur kunt verwachten zodat u niet na sluitingstijd met uw klanten nog op een taxi zit te wachten. Indien u dat wenst komen we gratis een 'Taxibel' bij u installeren. Hiermee bestelt u met een druk op de knop een taxi bij ons. Snel en makkelijk dus. Voor een taxibusje kunt u uiteraard gewoon 013-5838383 bellen. Gebruik het contactformulier voor meer informatie over de horecataxi.

lees verder..

Woon-werk vervoer

Taxicentrale Midden-Brabant kan het vervoer van uw personeel perfect verzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw personeel veilig en op tijd op het werk verschijnt en na het werk comfortabel en veilig naar huis wordt gereden. Ook voor het vervoer van (tijdelijk) zieke werknemers kunt u terecht bij Taxicentrale Midden-Brabant. Wij houden u elke maand op de hoogte van het verloop van het vervoer en u krijgt een gespecificeerde rekening. Gebruik het contactformulier voor meer informatie over woon-werk verkeer of voor het aanvragen van een offerte op maat.